next prev (Gå til forrige/neste prosjekt)

Mange muligheter

Ferdigstilt 2002 - 2003 - 2006

Om prosjektet

Her ønsker vi å vise eksempler fra noen av våre tidligere prosjekter, som vi fortsatt er stolte av.

Høvik Kontorsenter - et næringsbygg fra 80 årene, hvor vi lot oss inspirere av navnet og de fine detaljene i endel kontorrekvisita. Blyantspisseren utenfor er også et ståbord. Nøktern påkosting av inngangsparti og vestibyle førte til økt stolthet og identitet, samt forlengelse av leiekontrakter.

Enebakkveien133 - et kominasjonsbygg fra 80 årene på 1200m2. Da nye eiere overtok i oktober 2003 hadde det bare vært 200m2 utleid siste halvannet år. 3 måneder etter at nye eiere overtok var bygget fullt utleid. Kom Inn hadde ansvar for skilting, utsmykning, og innredning. Vi laget felles spiserom, takterrasse og internavis. Dette skapte stolthet og samhold blandt både leietagere og eiere, og bidro til at bygget som ble kjøpt for 10 mill i 2003 ble solgt for 16 mill i 2007.

Nils Hansensvei 20 - et kombinasjonsbygg fra 1969 i tegl og betong. Vi fant ut at teglen i byggets fasade var brent i teglverket på nabotomten. Nå heter det Pallesentralen. Alnaelven renner rett forbi bygget. Vi tok biler fra utsiden og hang opp på innsiden, sammen med historien om veien og området.

Tilbake til prosjektene

Kontributører